Happy Tammsvik

”Att vilja göra något som ingen annan i branschen har gjort är en sak. Att våga göra det är en annan. Ett bra exempel på det sistnämnda är konferensanläggningen Happy Tammsvik som i dagarna lanserades mötesbranschens första serietidning.
I serietidningen får läsaren följa Harry T. Vik, en otursförföljd värdskapare på Happy Tammsvik i jakten på en stjärna i White Sheep Guide. Harry har det inte lätt och han misslyckas ibland. Men på något sätt lyckas han ändå alltid att rädda upp situationen.
Allt är inte bara fiktion. Miljön som serietidningen utspelar sig i är hämtad från verkligheten. Förutom att scener utspelar sig på konferensanläggningen, som i bollhavet, på inomhusbeachen, baren och hinderbanan, kommer även grannarna, hästarna från Bro Park på celebert besök. Och handlingen bygger på konferensanläggningens styrkor.
Ur ett kommunikationsperspektiv är serietidningen ett lättsamt och tacksamt medieval för Happy Tammsvik att förpacka och förmedla budskap. Självdistans och humor är livsviktigt för en konferensanläggning som har tagit positionen som Sveriges roligaste mötesplats. Och med varumärkeslöftet att ta humorn på allvar.”


Publicerat

i

av

Etiketter: